MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
2 z 7
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Szakszuka to jedna z metoda połączenia jajek z warzywami. Do...
fot. Dana Tentis / Pexels

Z czym najlepiej jeść jajka? 5 najzdrowszych dodatków. Wzbogać o nie jajka faszerowane, tortille i szakszukę, a efekty Cię zaskoczą!

Jajka i pomidory

Szakszuka to jedna z metoda połączenia jajek z warzywami. Do tego aromatycznego i sycącego dania trafiają bogate w błonnik i witaminy pomidory, czosnek oraz przyprawy, które świetnie działają na przemianę materii.

Zobacz również

Tygodniowy przegląd prasy w Gryficach, (26.05-1.06.2024)

NOWE
Tygodniowy przegląd prasy w Gryficach, (26.05-1.06.2024)

Tygodniowy przegląd prasy w Gubinie, (26.05-1.06.2024)

NOWE
Tygodniowy przegląd prasy w Gubinie, (26.05-1.06.2024)

Polecamy

Dip czosnkowy z fetą. Pyszny dodatek do warzyw i mięs. Zrobisz raz i przepadniesz

HIT DNIA
Dip czosnkowy z fetą. Pyszny dodatek do warzyw i mięs. Zrobisz raz i przepadniesz

Nie daj się nabrać, nawet jeśli to atrakcyjna inwestycja – oszuści działają

Nie daj się nabrać, nawet jeśli to atrakcyjna inwestycja – oszuści działają

Zabawa to praca – nie przerywaj dziecku, kiedy się bawi!

Zabawa to praca – nie przerywaj dziecku, kiedy się bawi!